За нас
BOUTIQUE DE LA PARFUMERIE NMK нуди широк спектар на производи и не би претерувале доколку кажеме дека ги има сите парфеми на светот.
  • Достава низ цела Македонија
  • Најдобар квалитет
  • Сигурно плаќање
×

Почитувани,

Од сега може да ги правите вашите порачки преку нашата online продавница.

За дополнителни информации контактирајте нѐ или посетете нѐ во East Gate на прв спрат.

Ве очекуваме.

Boutique de la Parfumerie

×

Dear guest,

You can make your orders through our e-shop.

For more information contact us or visit us at East Gate on the first floor.

We expect you.

Boutique de la Parfumerie

×

I respektuar,

Ju mund të bëni porositë tuaja përmes e-shopit tonë.

Për më shumë informacion na kontaktoni ose na vizitoni në East Gate në katin e parë.

Ju presim.

Boutique de la Parfumerie