Politika e privatësisë

Kjo Politikë e Privatësisë rregullon mënyrën se si Boutique de la Parfumerie (në tekstin e mëtejmë “Parfumerie”) mbledh, përdor, mirëmban dhe zbulon të dhënat e mbledhura nga përdoruesit (në tekstin e mëtejmë “përdorues”) kur vizitoni faqen e saj të internetit www. Parfumerie.mk (në tekstin e mëtejmë: “faqe interneti”).

Kjo politikë e privatësisë zbatohet vetëm për këtë faqe interneti.

Politika e mbrojtjes së të dhënave personale është e organizuar si më poshtë:

Çfarë informacioni mbledhim?

Për çfarë qëllimesh përdoren të dhënat dhe informacionet e mbledhura?

Si përpunohen të dhënat personale?

Cookie -t e motorit të kërkimit

Siguria e të dhënave

Ndryshimet në politikën e privatësisë

Pranimi i kushteve

Çfarë informacioni mbledhim?

Kur vizitoni faqen e internetit, privatësia juaj respektohet plotësisht.

Kur vizitoni faqen e internetit, Parfumerie përpunon të dhënat tuaja personale (identifikimin personal dhe informacionin e kontaktit, adresën e dorëzimit), të cilat i lini në formë kur blini për disa nga produktet tona përmes faqes në internet,

Kur blini në internet, Parfumerie nuk ka qasje në kartën tuaj të pagesës ose detajet e llogarisë bankare pasi ato dërgohen drejtpërdrejt në një qendër të përpunimit të transaksioneve të kartës së pagesës të certifikuar dhe bankës përmes një lidhjeje sigurie.

Për çfarë qëllimesh përdoren të dhënat dhe informacionet e mbledhura?

Parfumerie përpunon të dhënat tuaja personale për:

– Marrja e kontaktit me përdoruesin dhe dërgimi i produkteve që porositen përmes kësaj faqeje interneti

Të dhënat tuaja personale nuk do të përpunohen për ndonjë qëllim tjetër përveç qëllimit për të cilin janë mbledhur.

Si përpunohen të dhënat personale?

Parfumeria përpunon të dhënat tuaja personale në përputhje me rregulloret për mbrojtjen e të dhënave personale të Republikës së Maqedonisë Veriore, duke marrë të gjitha masat e përshkruara teknike dhe organizative për të siguruar konfidencialitetin dhe mbrojtjen në përpunimin e të dhënave personale në dispozicion të saj.

Punonjësit e Parfumerisë janë të detyruar të mbajnë konfidenciale të gjitha informacionet (përfshirë të dhënat personale) që do të merren gjatë kryerjes së detyrave të tyre.

Cookie -t e motorit të kërkimit

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në kompjuterin tuaj ose pajisjen celulare për të përmirësuar përvojën e përdoruesit dhe nuk lidhen me informacionin tuaj personal që na keni dhënë më parë.

Me ndihmën e cookies, Parfumerie monitoron lëvizjen e vizitorëve në faqen e internetit dhe kështu mbledh të dhëna për një kuptim më të mirë të përdorimit të faqes në internet nga vizitorët, në mënyrë që të përmirësojë përvojën e përdoruesit, të optimizojë dhe të rrisë funksionalitetin e faqes në internet.

Cookies na lejojnë të identifikojmë shfletuesin tuaj herën tjetër që vizitoni faqen e internetit. Cookies mund të ruajnë preferencat tuaja dhe informacione të tjera teknike, por ato nuk mund të lexojnë të dhëna ose informacione nga hard disku ose telefoni juaj celular ose të lexojnë skedarë të tjerë të ruajtur të cookie -t nga faqet e tjera të internetit.

Parfumerie përdor disa lloje cookie për të operuar faqen e internetit:

-Biskotat e nevojshme – cookies që janë të domosdoshme për funksionimin e duhur të funksioneve themelore të faqes në internet siç janë navigimi, statistikat e trafikut të faqes, optimizimi i përmbajtjes, etj. Ato zakonisht krijohen në përgjigje të një ndërveprimi të veçantë që keni me faqen e internetit, të tilla si cilësimet e cookie -t, hyrja ose plotësimi i formave elektronike. Këto cookie nuk përmbajnë asnjë informacion personal dhe nuk mund të fiken me këto cilësime. Ka disa opsione cookie që mund të personalizoni në shfletuesin tuaj për t’ju bllokuar ose njoftuar për këto cookie, dhe disa pjesë të faqes në internet mund të mos funksionojnë siç duhet.

– Cookies Analytics – cookies që na lejojnë të numërojmë vizitat dhe burimet e trafikut, në mënyrë që të matim dhe përmirësojmë performancën e faqes në internet. Ato na ndihmojnë të analizojmë se cilat faqe janë më të vizituara dhe të shohim sesi vizitorët lundrojnë në faqe. Të gjitha informacionet e mbledhura nga këto cookie janë të përmbledhura dhe anonime.

-Kuki funksionale – cookies që mundësojnë funksionim më të mirë dhe personalizim të përmbajtjes së faqes në internet.

Ekzistojnë vetëm këto lloje cookie në uebfaqe që ruhen në kompjuterin e përdoruesit, sipas cilësimeve të shfletuesit që përdoruesi ka vendosur.

Në cilësimet e shfletuesit tuaj, përdoruesit mund të zgjedhin që shfletuesi të refuzojë ose fshijë cookie -t. Nëse përdoruesit zgjedhin këtë opsion, pjesë të caktuara të faqes në internet mund të mos funksionojnë siç është menduar.

Për të ndryshuar cilësimet e cookie -t, klikoni: Cilësimet e cookie -t

Siguria e të dhënave

Ne e marrim seriozisht sigurinë dhe marrim një numër masash paraprake për të mbrojtur sigurinë e të dhënave personale. Protokolli i sigurisë HTTPS përdoret kur përpunoni dhe transmetoni informacion në serverët tanë. Ju mund të përdorni informacionin tuaj personal në faqen tonë të internetit duke futur fjalëkalimin dhe emrin e përdoruesit. Ky fjalëkalim është i koduar. Ne ju rekomandojmë që të mos e ndani fjalëkalimin tuaj me askënd. Të dhënat tuaja personale ruhen në një server të sigurt, në të cilin kemi qasje vetëm ne.

Ndryshimet në politikën e privatësisë

Parfumerie rezervon të drejtën të përditësojë këtë politikë të privatësisë në çdo kohë. Kur ta bëjmë këtë, ne do të njoftojmë faqen e internetit dhe do të rishikojmë datën e përditësimit në fund të këtij dokumenti. Përdoruesi pajtohet se është përgjegjësia e tij të rishikojë periodikisht Politikën e Privatësisë dhe se është në dijeni të çdo ndryshimi.

Pranimi i kushteve

Duke vazhduar pagesën online dhe duke përdorur faqen e internetit www.Parfumerie.mk, përdoruesi pranon dispozitat e kësaj Politike të Privatësisë.

Nëse nuk pajtoheni me këtë Politikë të Privatësisë, ju lutemi anuloni porosinë tuaj në këtë faqe në internet.Boutique de la Parfumerie

Data e përditësimit: 20.10.2021

×

Почитувани,

Од сега може да ги правите вашите порачки преку нашата online продавница.

За дополнителни информации контактирајте нѐ или посетете нѐ во East Gate на прв спрат.

Ве очекуваме.

Boutique de la Parfumerie

×

Dear guest,

You can make your orders through our e-shop.

For more information contact us or visit us at East Gate on the first floor.

We expect you.

Boutique de la Parfumerie

×

I respektuar,

Ju mund të bëni porositë tuaja përmes e-shopit tonë.

Për më shumë informacion na kontaktoni ose na vizitoni në East Gate në katin e parë.

Ju presim.

Boutique de la Parfumerie